6728 Szeged, Dorozsmai út 35. +36-62/202-404 +36-20/260-5009 info@szegeddekor.hu
Artboard-1.png

Grafika, 3D tervezés, effektek

Amit elképzelsz, legyen az nyomdai anyag, egy fotó a faladra, vagy egy komplett kiállítás cégednek, ezt mi megtervezzük számodra.

Bővebben
Artboard-2.png

Nyomtatás

Széles formátumú nyomtatóinkkal, legyen bármilyen tekercses, vagy táblás anyagra igényed, azt megnyomjuk. Például konyhádba üveg hátlapod, vagy a faladra kedvenc vászonképed, a bútorodra a kárpitod. Természetesen cégedbe is bármilyen kirakat fóliát vagy színes anyagodat elkészítjük.

Bővebben
Artboard-3.png

Dekoráció, reklámtábla, világító tábla, cégér

Minden olyan külső és belső megjelenés, amivel irodád, vagy céged kinézetét, arculatát, vagy hangulatát meghatározhatod, mi legyártjuk neked egyedi igényed szerint.

Bővebben
Artboard-4.png

Járműdekoráció

Legyen biciklid, motorod, autód, jetskid, hajód vagy repülőd, azt kérésednek megfelelően feldekoráljuk, védőfóliázzuk, vagy átszínezzük.

Bővebben
Artboard-5.png

Reklámeszközök

Minden promóciós megjelenéssel kapcsolatos eszköz, amivel segítünk eladni termékedet, vagy erősítjük céged brandjét.

Bővebben
asztalos.jpg

Asztalos munka

Cégedben, vagy kiállításokon, ahol te megjelensz, fontos, az egyedi bútorzat, mely az arculatodnak megfelelő. Ebben profi asztalos kollégáink és műhelyünk segít neked.

Bővebben
Artboard-7.png

Lakatos munka, fémszerkezet gyártás

Speciális fémszerkezeteidet, vagy homlokzat burkolataidat egyedi igényeid alapján kivitelezzük, legyen az alumínium, vagy acél.

Bővebben
Artboard-8.png

Földi és magaslati szerelések

Nagy tapasztalattal szerelnek kollégáink homlokzati burkolatokat, lemeztáblákat, világító táblákat épületekre. Emelőkosaras gépünk segítségével magas felépítményű szerkezeteket takarítunk, vagy reklámtáblákat is szerelünk.

Bővebben
Artboard-9.png

Kiállítási installáció és díszletek készítése

Cégednek a kiállítási megjelenését tudjuk biztosítani tervezéstől a kivitelezésig. Néha áruházakba, és filmekhez is készítünk díszleteket.

Bővebben
Artboard-10.png

Reklámügynöki tevékenység

Kampányok, vagy nagyobb lélegzetvételű promóciók előkészítését erre specializálódott üzletágunk végzi.

Bővebben
Artboard-6.png

CNC szolgáltatás

Plexi, fa, MDF, fém, alumínium, habanyagok marásáról, vagy papír, illetve fólia vágásáról legyen szó a legújabb beszerzésű AXYZ marógépünkkel az egyedi kéréseket is és a sorozatokat is szép minőségben tudjuk Önnek kivitelezni.

Bővebben
kiallitas.jpg

Kiállítási világítótáblák bérbeadása, gyártása, telepítése

Kiállítási világítótáblák bérbeadása, gyártása, telepítése legyen az kulturális téma vagy sport jellegű. Különböző eszközeinkről kérjen tájékoztatást és akár tervezzünk együtt.

Bővebben
Ügyfélfogadás:
Hétfő 8:00 - 16:30
Kedd 8:00 - 16:30
Szerda 8:00 - 16:30
Csütörtök 8:00 - 16:30
Péntek 8:00 - 16:30
Szombat -
Vasárnap -